Просмотров: 32397 (Этот месяц: 297) Создана 07-08-2018 (Редакт.: 14-07-2021)

Julia OUTCALL ONLY

РасаЕвропейская (белая)
НациональностьРусская
ПолЖенщина
Возраст21
Рост174 cm (5'9" ft)
Вес54 kg (119.05 lb)
Цвет волосБлондинка
Цвет глазГолубой
ГрудьC
КискаПобрита
ТатуНет
ПирсингНет
Язык: Английский  English English English English
Инкол    Инкол: Номер в отеле
Ауткол    Ауткол: Отель или апартаменты
Секс. ориентация: Гетеро 
Встреча с: Мужчиной  Мужчиной   
Обо мне

Hello! I'm Julia 21 year old,I'm sweet, comunicated and very hot girl. I like sport, relaxing and to have fun. I'm very kind, responsible and like generous guys. I feel myself lucky, beautiful and very original person.

I

EXTRA rates:
CIM - 150tl
CIF-150tl
A-Level 100$
OUTCALL rates:
1 hour -250$ + taxi 
2 hours - 300$+ taxi
3 hours - 500$+ taxi
Overnight -800$+ taxi (6 hours)



Контакты
Город:Стамбул 

Написать отзыв Читать Julia OUTCALL ONLY отзывы
  • Tosuncan 09-08-2018
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    08-08-2018 60 мин. Стамбул
    : 9.0
    : 9.0
    : 9.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Сплёвывает
    Активный
    Нет
    Натуральная
    Несколько раз
    Реальные
    Bu ajansa hep ihtiyatli yaklasip uzak durmusumdur, kizlarin resimleri gercek olamayacak kadar guzel ve hic yorum yazilmayan bir ajansti. Sonucta egrisi dogrusuna geldi ve sartlar beni ajansa kamikazeye yonlendirdi. 1 saatligine rim cim beraber ekstralar falan anlastik, kiza verdim parasini. Bir kere kiz cok guzel, resimde ne goruyorsaniz aynen o. Resimlerde dukkan yapilmasina hic gerek yokmus hatta. 21 yasinda, yigidin harman, kizlarin bu iste uzman oldugu kuzey rusya sehrinden gelme gercek sarisin elmas mavi gozlu bir spor hocasi.

    Sikiste aktif, oralde istekli, agzina patlatmakta sakinmayan, uzun boylu, ele avuca gelen bir kiz, Guzel tasak ve got yaliyor. Surenin sonuna kadar sorun cikartmadan ne isterseniz neyde anlasmissaniz yapiyor. Galiba anal da yapiyor ama ben pek heveslisi olmadigim icin istemedim. Yani bir daha olsa yine giderim, kiz gercekten cok saglam. Muamelede 1 puani istedigim kiyafeti giymemis olmasindan kirdim. Ilk postayi agzina guzelce patladiktan sonra ikinci postada ayakta uzun uzun sikerek vakti tamamladik. Hatta arada bir daha tasak got yalatip mali iyice havalandirdik.

    Kiz neseli saf bir lolita. Ilk turuymus, daha gelir mi bilmem.. Ingilizcesi var ama biraz zayifca. Ama bazilarinda oldugu gibi sifir degil, en azindan iki kelime edilebiliyor.

    Ajans simdilik guvenimi kazandi, 1 2 kere daha deneyip gercekligi gordukten sonra cekinmeden gidebilirim artik ama musterinin guvenini kazanmak o kadar kolay degil. Biz yillardir ne kolpacilar gorduk bu alemde, iyi ajanslarin yorumlarini alip kopyalayanlar, yorum yaptigim kiza bir daha gittigimde baska kiz cikaranlar. Bakalim, simdilik notlari olumlu.

    Haden iyi sikisler...