Ukupni prikazi: 4676 (Ovog meseca: 291) Kreiran 27-06-2023 (Izmenjeno: 15-02-2024)

HILLARY VIP

Etnička pripadnostLatinac
NacionalnostBrazilsko
PolŽensko
Godina22
Visina176 cm (5'9" ft)
Težina58 kg (127.87 lb)
KosaBrineta
OčiSmeđe
siseB
Tip sisaPrirodne sise
Stidne dlakeTotalno obrijano
PušenjePovremeno pušim
PijenjePonekad
TetovažeNe
PirsingNe
Jezik: Engleski  English English English
  Španski Spanish Spanish Spanish Spanish
    Portugalski  Portuguese Portuguese Portuguese Portuguese
Dolazak    Dolazak: Privatna Kuća / Apartman
Odlazak    Odlazak: Hotelske & Kućne posete
Seksualna orjentacija: Heteroseksualac 
Sastanak sa:
O meni

Escort Hillary is a tall girl with a lean and fit body that every man dreams of..
With a very nice juicy thousand when you meet her she will kiss you and she knows how to make love to you...



Radni Sati

24/7

Tarifa

VremeDolazakOdlazak
30 min100
1 sat140 140
2 sat280 280
3 sat420
6 sat800 800
12 sat1200 1200
24 sat2200 2200
Kontakt info
Bazni grad:Atina 

Napišite recenziju View HILLARY VIP reviews
  • pingbong 04-07-2023
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    03-07-2023 1 hour Atina
    : 10.0
    : 7.0
    : 7.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Bez jezika
    Bez kondoma
    Ne
    Aktivan
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Θα ξεκινουσα με τα αρνητικα αλλα ποια αρνητικα... δεν εχει κατι το οποιο μπορει να ανταγωνιστει την ομορφια της και το καλυτερο απο ολα, εχει την προθεση και την διαθεση να κανει τον πελατη να περασει καλα. Βεβαια να αναφερω οτι δεν βαζει γλωσσα στα φιλια στο στομα αλλα και δεν δινει κωλο, οχι οτι τον θεωρω απαραιτητο αλλα εχει απο τους πιο ομορφους κωλους που εχω δει ποτε μου.
    Εψαχνα μια λεξη για να εκφρασω καλυτερα την ομορφια της και τελικα αυτη που της ταιριαζει περισσοτερο ειναι απλα καλλωνη. Την αδικουν λιγο οι φωτογραφιες λογο του οτι την δειχνουν αρκετα ψευτικη στο προσωπο, απο κοντα εχει αγνο και σχεδον κοριτσιστικο προσωπο με χειλη που τρελαινεσαι να φιλησεις και βλεμμα καθαρο και αποφασισμενο.
    Ιδανικο υψος, μικρο αλλα καλαισθητο βυζι, σιγουρα πιο κοντα στο Α παρα στο Β, η ρωγα ανταποκρισημη και ενα μουνακι ξυρισμενο και ελαχιστα χρησιμοποιημενο.
    Παιχτηκαν δυο γυροι, με τον πρωτο χαλαρο και τον δευτερο καπως πιο δυνατο.
    Η μικρη εχει μικρη πειρα στο σεξ και δεν θελει να την πιεσεις πολυ, οχι οτι ποναει αλλα την βλεπεις να ευχαριστιεται περισσοτερο σε νορμαλ ρυθμους.
    Αρχικα ειχα την τιμη να της κανω ενα γλειφωμουνι και εκεινη με την σειρα της μου χαρισε ενα αματουρικο τσιμπουκι το οποιο ειχε και καποιες ματιες για να δει αν το κανει καλα. Δεν ακουμπησε δοντια, δεν εγλειψε μπαλακια και εβαλε πολλες φορες την γλωσσα της στην σχισμη λες και ηθελε να γευτει σπερμα.
    Πανω στο σεξ ξερει τα βασικα, οχι επαγγελματιας σε καμια περιπτωση, δινει σε συνολο μια gfe εμπειρια με οτι μπορει να ξερει μια αρχαρια αλλα αυτο ηταν και το ζητουμενο μου μαζι της.
    Ενα καλο, φρεσκο κοριτσι που να ειναι υπακουω και να κανει ακαποτη πιπα.
    Η αισθηση του μουνιου της πολυ καλη, στενη αρα και απαραιτητο να βαζει τζελ το οποιο δεν τσιγκουνευεται.
    Ο δευτερος γυρος κατα τον οποιο εβαλα και λιγο παραπανω δυναμη ηταν αποκλειστικα στα τεσσερα και εκει ενιωσα και να χυνει κατα την κριση μου.
    Απο επικοινωνια δεν εχει το καλυτερο επιπεδο στα αγγλικα αλλα μια απλη συζητηση μαζι της την κανεις και ειναι απο αυτες που την θελουν μια στοιχειωδη επικοινωνια.
    Γενικα αμα πας εχοντας στο νου σου το τι θα συναντησεις, δεν μπορεις να βρεις κατι στο οποιο μπορει να σε απογοητευσει αυτη η γυναικα.
    Η υπομονη επιβραβευεται στην περιπτωση της, προσοχη οι πιπινακιδες, να μην προσπερασουν...
  • vespakis 30-06-2023
    Datum sastankaTrajanjeGradIzgledUslugeKomunikacija
    29-06-2023 1 hour Atina
    : 9.0
    : 8.0
    : 5.0
    Poljubac
    Pušenje
    Svršavanje u usta
    Sex
    Analni
    Sise
    Više puta
    Fotografija
    Sa jezikom
    Bez kondoma
    Ne
    Prosek
    Ne
    Prirodne sise
    Dozvoljeno je više puta
    10% prepravljeno u Photoshopu
    Μια από τις φορές που η γκόμενα μου άρεσε περισσότερο από κοντά από ότι στις φωτογραφίες ήταν αυτή. Είναι πολύ πιο γήινη, με ωραίο πρόσωπο, λίγο πιο ανοιχτό χρώμα δέρματος, σοκολατένιο αλλά πιο ανοιχτό και μια κωλάρα που εξισορροπεί απόλυτα το μικρό της στήθος. Έχει καλό ανάστημα και στεγνό κορμί, μια νεαρή όχι πάνω από την ηλικία που δηλώνει την οποία άμα την δεις να περνάει δίπλα σου στο δρόμο θα γυρίσεις το κεφάλι 180 μοίρες και θα περιμένεις μέχρι να χαθεί στον ορίζοντα.
    Συν ένα καλό ότι το έχει αρκετά με τα αγγλικά, σε σχέση δηλαδη με άλλες από την χωρά της. Δεν έχει εμπειρία και αυτό το βλέπεις και στο πρόσωπό της από την πρώτη στιγμή. Έχει μια την αμηχανία της νέας στην δουλειά αλλά και το άγχος να τα πάει καλά. Έκανα σαν κύριος την προσπάθεια να την χαλαρώσω και γλύκανε το πρόσωπο της. Στην συνεχεία φιληθήκαμε στο στόμα άρχισα να της κάνω προκαταρκτικα αφού ήταν καθαρή και ασφαλής για γλείψιμο. Τα βυζιά μικρούλια , φυσικά, και η ρόγα έκανε τις κινήσεις με το γλείψιμο που της έκανα. Στο επόμενο στάδιο βρέθηκα να της γλείφω το μουνί αλλά ήταν αρκετά ευαίσθητη οπότε της έδωσα την σειρά να κάνει τα δικά της. Έκανε την πίπα ακάποτα και αρκετά καλά, ότι περιμένεις από μια αματουρα. Από την άλλη δεν ακούμπησε δόντια καθόλου και αυτό το εκτίμησα.
    Έχει αρκετά αδούλευτο μουνί, ωραίο από σχήμα και ξυρισμένο καλά. Στο σεξ ήταν καλή η συμμετοχή, ξανά με ότι περιμένεις από μια αρχάρια αλλά η προσπάθεια και η υπακοή είναι σημαντικό θετικό στοιχείο της.
    Παίχτηκαν δύο γύροι και δεν κουράστηκε ούτε και βαρέθηκε.
    Ένα 140άρι σίγουρα το αξίζει αλλά μια δεύτερη επίσκεψη μετά από μήνες, αφού έχει πάρει κάποιες παραπάνω γνώσεις και ας έχει χαλαρώσει και λίγο το μουνί, την παίρνει αρκετά σε αυτό το θέμα.