Total views: 38275 (This month: 799) Created 31-07-2017 (Modified: 21-08-2019)

Milana

EthnicityEuropean (white)
NationalityUkrainian
GenderFemale
Age20
Height164 cm (5'5" ft)
Weight52 kg (114.64 lb)
HairBrown
EyesBlue
TitsB
Pubic hairShaved completely
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English English English
Incall    Incall
Outcall    Outcall
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
About me
VIP GIRL BABY FACE
Incall
30 min - 450 TL
1h - 700 TL
1,5h - 1000 TL
2h - 1200 TL 
3h - 1500TL
Night- 3500TL
Outcall
1h-750+ taksi
1,5h-1000+taksi
2h-1200+taksi
3h-1500+taksi 
Night-3500+taksi


Contact Info
Base city:Ankara 

Write review View Milana reviews
  • Firtina Kerim 09-08-2017
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    07-08-2017 60 min Ankara
    : 10.0
    : 8.5
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Average
    Not available
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    30% fixed in Photoshop
    Romali kardeslerim,
    Sezarin hakki sezara, fistik gibi kiz. 20 yasinda, slim vucutlu, tatli mi tatli bir yuzu var. Biraz acemi oldugu belli ama tum isteklerinizi yerine getirmeye calisiyor. Benim gibi fake yorumlarindan bunalanlara guzel vakit gecirmek icin tavsiye ederim.
  • jackal17 06-08-2017
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    05-08-2017 120 min Ankara
    : 8.5
    : 10.0
    : 8.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    Yes, spits it out
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    Merhabalar ajansın daimi müşterilerindenim. İşim seyhat üzerine ve bu ajansın genelde bursa ve ankarada kızları oluyor. Öncelikle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yazdığım anda ilgi ve alakalrına her daim takdir ediyorum. Gelelim kızımıza kız önceki yorumdaki arkadaş zannettiğim kadarı ile biraz sıkıntılı durumda gitmiş. Ama ben aksine daha farklı bir durumda karşılandım. Elbise fantezisi kızına göre değişmekte bende özel bir elbise istemedim kızda beni gayet doğal karşıladı üzerinde sütyen altında şort ile o hali ile bile çok güzeldi. Sonuçta hepimiz sitenin müdavimlerindeniz. Zaman zaman olumsuz şeyler ile karşılaşıyoruz. Kız 20 li yaşlarda ve gerçekten yaşınıda hiç belli etmiyor. Ama ilk defa ben bu kızda karşılaştım. Odaya girdiğimde bana kahve ikram etti. Kendisi duşa girdi. Malum otelin duşlarını bilirsiniz. Yatağa bakan cam var ve ordan bana duş show'u yaptı. Çok da hoşuma gitti. Tabi ben o esnada duramadım hemen ajans ile tekrar irtibata geçtim. Birlikte duş istedim cüzi bir miltara anlaştık. Ve bununla birlikte duşa girdik. Herşey süper duştan çıktık. Elleri ile kuruladı beni. BJ süper dokunuşlar süper herşey mükemmel aksi hiç bir durum asla olmadı. 2 saat kalmama rağmen kız çıkmadan önce tekrar bir kahve ısmarladı. Ya bu hareket beni gerçekten cezb etti diğer ajanslar yada kızları gibi değil sadece para olarak görmüyorlar. Zaten çoğu ajansın kızları bizim kezbanlar gibi. İnanın ben bu milananın servislerine ilgi ve alakasına hayran kaldım. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada kız bu işe yeni başlamış. Öyle sürekli gelen yırtıklardan asla değil. Zevk vermeyide almayıda biliyor. Ajansa ve milanaya çok teşekkür edrim.

    Birdaha gidermiyim onunla içtiğim kahvenin tadı damağımda tabiki giderim...


    Thank you so much for everything, my dear. Interesting about super. I had the taste of the cup I had with you. I will come back to drink again. Thank you very very very much.

  • emreusa 05-08-2017
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    05-08-2017 60 min Ankara
    : 9.5
    : 9.0
    : 9.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    No
    Without condom
    Yes, spits it out
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    30% fixed in Photoshop
    profil resimlerinden çok etkilenmiş ve görüşmeden önce istediğim selfielerin profil resimlerinden biraz farklı olsa da hoşuma gitmesiyle ilk kamikazemi denemeye karar vermiştim.

    odaya girdikten sonra odanın çok fazla karanlık olması, kızın gönderdiği selfielerden farklı görünmesi, ajanstan istediğim hiç bir kıyafetin karşılanmamış olması ve odanın iki tane tek kişilik yataklı oda olmasını görünce görüşmeyi iptal ederek ayrıldım. kız kötü müydü derseniz kesinlikle kötü değildi, çok tatlı bir suratı vardı ama arka arkaya gördüğüm şeyler profesyonel bir hizmetten uzak olduğu için böyle karar verdim.

    umarım kızın moralini çok bozmamışımdır. görüşmeyi iptal etmek istediğimde kız hiç bir şey demeden nazikçe kabul etti. verdiğim puanları dikkate almayın lütfen

    bu yorumum büyük bir olasılıkla yakın zamanda kaldırılacak olsa da bu sitenin en önemli özelliğinin yorum kısmı olduğu gerçeğini değiştirmez. yorum kısmını aktif olarak kullanırsak daha az kamikaze durumuyla karşılaşır, görüşme kalitelerini daha yukarı çekeriz.