Total views: 35401 (This month: 1171) Created 27-10-2023 (Modified: 27-04-2024)

Kari

EthnicityEuropean (white)
NationalityRussian
GenderFemale
Age20
Height171 cm (5'7" ft)
Weight52 kg (114.64 lb)
HairBrunette
EyesHazel
TitsB
Pubic hairShaved completely
SmokingI am not smoking
DrinkingParty
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English English
  Russian Russian Russian Russian Russian Russian
Incall    Incall: Private House / Apartment
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
Available for couples  Available for couples   

Working Hours

24/7

Rates

TimeIncallOutcall
1 hour6000 TL7000 TL
2 hour12000 TL13000 TL
3 hour16000 TL17000 TL
6 hour30000 TL31000 TL
Outcall + Taxi
Contact Info
Base city:Istanbul 

Write review View Kari reviews
  • serdartokat 23-02-2024
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    23-02-2024 1 hour Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Silicone tits
    Multiple times allowed
    Real picture
    Cok hizli iletisim kurabiliyorsunuz. Biraz cekingen fakat asiri tatli bir insan. Kacirmayin bir daha bulamayabilirsiniz otopark problemini ana caddedeki avmnin otoparkina koyarak cozebilirsiniz. Vucudu konusulmaya ve kitaplara konu olmaya layik. Bayildim ciktigimdan beri onu dusunuyorum 🤍
  • Vittagrass 04-11-2023
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    02-11-2023 120 Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Silicone tits
    Don't know
    Real picture
    Mayday mayday Vittagrass sesleniyor. Selam romalı dostlar, selam olsun roma konsülü, selam olsun sana efendimiz ey yüce Cesar!

    Yer nişantaşı beşiktaş arasında giriş çıkış rahat ıd veya ekstra ödemesi olmayan bir ev. Ama şunu belirtmeliyim park sorunu olan bir bölge. Ev dışardan eski ama iç kısmı gayet konforlu, şık ve modern. Evde her şey mevcut.

    İki kez görüşme gerçekleştirdim ve ilkinden sonra düşündüm. Acaba daha ne olabilir ki! Ve araya fazla zaman koymadan ikinci kez görüşme gerçekleştirdim. Hiç bir sorun yaşamadığımı ve çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Temizlik ve hijyen konusunda endişeniz olmasın gayet herşey yerli yerinde.

    Kızımıza gelecek olursak fotoğraflarda ne görüyorsanız o arkadaşlar, hatta daha sempatik ve narin bir güzel. Yaşı genç ve enerjisi hoşuma gitti. Karşılanasından uğurlamasına kadar aşırı tatminkar bir kadın. Yaşına göre profesyonel ama robotik bir tavrı veya diğer kızlar gibi somurtkan bir havada asla değil.

    Fiziki özellikleri gerçek olmayacak kadar iyi. Ama endişelenmeyin ve görüşün. Vücudunda emek var emek. İyi spor yapmış ve kendine çok güzel baktığını ekleyeyim. Bu fırsatı kaçırmayın derim kesinlikle. İnstagram modelleri gibi. Sexy ve curvy. Göğüsler b size silikon ama uçları aşırı seksi olduğunu belirtmeliyim. Boy 170 civarı. Vücudunda gram yağ olmayan bir güzel.

    Ayna önündeki fotoğrafı ev içinden bu arada, seks esnasında aynaya bakarsanız eğer ne kadar müthiş olduğunu göreceksiniz. Bu ufak notu unutmayın dostlar. Öpüşme sevenlere duyurulur, ateşli ve azdıran bir yapısı var. Bj ortalama üzerinde ve alt üst ne var ne yok herşey ile ilgilendiğini belirteyim. Sekste aktif pozisyonlarda sorun yok. Doggyde hele manzara müthiş ötesi. Genelde kızların sorunu doggyde pozisyon almayı bilmiyorlar ama kızımızda bu olay tam tersi, gördüğüm en iyi pozisyon alan hatunları düşündüğümde en tepeye yazılacak kadar iyi.

    İletişim ise yeterli düzeyde ingilizcesi fena sayılmaz. iletişim kurmakta sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Kızımız genç ve biraz utangaç bir yapısı var. Ama yatakta bir kaplan gibi. Seks sırasında göz temasını asla kaybetmiyor. Kontrolün zaman zaman kendisine geçtiği kısımlarda istedikçe istiyor sizde verdikçe veriyorsunuz haliyle.

    Kısacası son zamanlarda gördüğüm en etkili güzel olabilir. Favori listeme ekler miyim ? Kesinlikle. Gözünüz kapalı görüşebileceğiniz ender kızlardan. Puanlamaya gerek bile duymuyorum. Kusursuz ve tam not aldı diyebilirim. Tekrardan görüşmek üzeri.

    Vittagrass gururla sunar! Vso Poka!
  • mistral8720 03-11-2023
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    03-11-2023 60 Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Silicone tits
    Don't know
    Real picture
    Kari ile gün içerisinde konuşup buluşma saatimizi ayarladık.Kendisi nişantaşı topağacı bölgesine yakın bir apartmanda kalıyor.Apartman dışarıdan kötü gözükse de içi tamamen yenilenmiş gayet ferah güzel şık bir dairesi var. Kari beni çok şık bir iç çamaşırı takımıyla karşıladı.Fiziği ve yüz güzelliği mükemmel diyebilirim.22 yaşında karnı dümdüz hatta 6 pack i bile var diyebilirim :)) Göğüsleri dolgun ideal boyutta.Silikon olmasında rağmen hissiyatı oldukça iyi.Doktoru mükemmel bir işçilik çıkarmış.Bj konusunda istekli birini arıyorsanız Kari tam sizin aradığınız kişi.Sekse gelince kendisi aktif gerek sizi yönlendiriyor gerek sizin yönlendirmenize izin veriyor.Oldukça uyumlu bir kişiliği var.Ben açıkcası fotoğraflarda oynama vardır diye düşünüyordum ama kesinlikle hiç bir oynama yok.Kendisinin İstanbula ilk gelişiymiş.Bence kaçırılmayacak bir kız derim.Her şey için teşekkürler Kari.Yakın zamanda tekrar gideceğim bir kadın.Ben çok memnun ayrıldım kendisinin yanından :))
    Reply:
    Thank you, dear ❤️I'm waiting for you again)