Total views: 130641 (This month: 167) Created 17-03-2015 (Modified: 27-10-2020)

KIRA

Hot Brunette with natural C size boobs!
Escort girl from Turkey -  KIRA      , her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EthnicityEuropean (white)
GenderFemale
Age22
Height166 cm (5'5" ft)
Weight48 kg (105.82 lb)
HairBlack
EyesBrown
TitsC
Pubic hairShaved completely
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English English English
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel Visits Only
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
I'm Fetish
About me

Hello Guys!

Here I am, don't pass by! ;))) Thank you for visiting my page to learn more about me and the special moments we can share together.

My name is Kira, nice to meet You! :)
I feel lucky to have gotten this chance to meet You! Hope this times will be unforgettable times for both sides and bring us a lot of pleasure :)
I am very positive girl with a beautiful and charming look. If You are seeking to spend time with somebody young and sophisticated, seek no longer! I am passionate sexy girl, who loves to be naughty. On the other side I am sensual sweet Lady with a feminine curves. Hot in the bed and attentive in attitude. You'll remember me with a big smile on Your face :)))

MY CONTACT'S: +380935419704  (WhatsApp).
Looking forward to meet You! :)


My personal time charges:

INCALL:
30 min. - 450 TL      
        1 h - 750 TL

 90 min. - 1100 TL
         2 h - 1400 TL
         3 h - 2100 TL
Over Night - 3500 TL

OUTCALL:
1h - 800 TL + taxi
2h - 1500 TL + taxi
3h - 2200 TL + taxi
Over Night - 3500 TL + taxi

Extra Charges:

     Photo & Video + 300 TL
Shower Together + 100 TL
                          CIF + 100 TL

Many Kisses!
Your Kira.



Contact Info
Base city:Istanbul 

Write review View KIRA reviews
  • mulayim 08-10-2015
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    07-10-2015 60 min Istanbul
    : 8.5
    : 4.0
    : 6.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Don't know
    No
    Average
    Not available
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    Kira çok güzel bir kız. Yüzü güzel, popo mükemmel, incecik bir bel, harika göğüsler, tek parmak için bile dar bir am... Oda derli toplu, bolca havlu... Ancak potansiyeli yaşayamadık. Şöyle ki;

    Öncelikle lobide 20 dakika bekledim. Odaya gittiğimde karşılama “El sıkışma” samimiyetindeydi. Ne bir öpücük ne bir sarılma. Bu bende baştan bir hayal kırıklığı yaşattı. Pazarlık yaparcasına ekstraların fiyatlarının sayılması ve toplam tutarın tasdik edilmesi pek hoşuma gitmedi. Bir saat boyunca Kira benim aleti bir kez görmemiş olabilir, sürekli kafa başka tarafa dönük ve gözleri kapalıydı. “Bu kadar nefret ediyorsan bu işi yapmamalısın” diye düşündüm. Beni anlamadı ve İngilizcemin aksanlı ve hızlı olduğundan şikayet etti. Kapıdan gireli 40 dakika olmuşken 5 dakikam kaldığını söyledi. İkinciden sonra üçüncüyü yapmamam için imalarda bulundu. Sonraki müşterisinden bile söz etti. Lap dance için anlaşmıştık ancak ya bilmiyor ya da canı istemedi, üzerime oturup ileri geri gitti sadece. Öpüşmeyi sevenler de düşünmesin, dilini hiç kullanmıyor ve ağzını açmak için uğraşmanız lazım.

    Sanırım kimyalarımız uymadı. Oldukça efendi bir insanımındır. Üstelik kızı hırpalamadım çünkü sadece hand job aldım (Zevkler ve renkler). Yani bir kabalığımdan, ayılığımdan dolayı bu soğukluğu yaşamış olamam. (Form zorunlu tuttuğu için sex, cumshot ve anal sex kısımlarını doldurmak zorunda kaldım ama durumu bilmiyorum.)

    Kızlarla sohbet etmeyi sevmemem ve anlamsız bulmama rağmen biraz sohbet ettim. İkinci yarım saatte o soğukluk biraz kayboldu. Bu ikinci yarım saatte aldığım son servis yine soğuk, bitse de gitsek ayarındaydı ama ilk ikisinden iyiydi. Sanırım Kira ile tempoyu tutturmak için iki saat ve üzeri almak lazım. Ancak bu kadar alternatif varken bir kızı açmak için bu kadar uğraşılır mı, bilemiyorum. Challenge seviyorsanız belki! Ya da belki kız sevişirken süper brutal, harika pse’dir de ben içine girmediğim için, ağzına vermediğim için anlamamışımdır. O da mümkün. Bakın ısrarla harcamamaya çalışıyorum kızcağızı.

    Ancak hakkını yemeyeyim, operatör hızlı ve ilgili.
    Reply:
    Dear Men! Be real Gentelmen, not a caprious boys and the girls will be glad to make you happy! You will have friendly and easy communication, a perfect GFE. Because your pleasure is their pleasure! Have respect and girlswill treat you with dignity and respect also! And you will feel yourself like a King!
  • Nimbin 08-10-2015
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    07-10-2015 30 min Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    With condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Only one allowed
    10% fixed in Photoshop
    Ahh Kira, Kira, Kira... How shall I forget you. I'm still remembering your delicious smell. She deserves 10 points for everything.

    Kira is a very attractive girl. She's so beautiful. She has a diamond tatoo on her chest. She's really shining like a diamond.

    She speaks English very well. We never had a communication problem. If I had time I would spend another half hour for chatting.

    She has very nice tits. Nice to hold, lick and suck. They were very tasty.

    She has very beautiful eyes. It was nice to look at them while having BJ. She did never hesitate to go on BT. She knows how to suck.And those lips, I will never forget. I had my best GFE.

    She has very thin waist and tight hips. You should see them in doggy style. They are so adorable that you cannot wait to come.

    And I also want to add something for the agency. Agency is very good. I wrote via What's upp and got reply very quickly. They were on time, we never had a problem. I think this will be my favorite agency for now.

    Hotel was also good. I didn't have any problem. I just said hello to the doorman and directly went to the elevators. Hotel room was nice and Kira gave me clean towels.

    Many kisses to you Kira... I will never forget your lovely smile and tasty lips...
  • Pwoodm 29-09-2015
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    28-09-2015 90 min Istanbul
    : 7.0
    : 8.0
    : 9.5
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Only one allowed
    Real picture
    Değerli arkadaşlar

    Dün Kira ile bir görüşme yaptım , iletişim konusunda hiç sıkıntı yaşamadım hatta sohbet o kadar sardı ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bi saati yemişim kalan 1 saat nasıl geçti anlamadım buna biraz salaklık gözüyle bakanlarınız olabilir lakin ben sohbet ve önseviişme kısmını uzun tutanlardanım bunun sahaya olumlu yansıyacağını da düşünüyorum . Ambians güzeldi temizlik düzen ok oda da daraltmadı

    Herneyse kira için görüşlerim şöyle
    Öncelikle güzel bir iç çamaşırı seçmiş kendisine çok yakışmış bir an önce paketi aç die çağırıyor bağırıyor , göğüsler sütyenin altında müthiş çıkartınca duruşu gayet güzel yatış pozisyonunda biraz sağa sola yalpa yaptı daha diri olmasını beklerdim ama büyük resimde bence benim gibi meme hastasını doyurdu diyebilirim

    Sexte sıkıntı yok yönlendirmeye açık gibi beni misyoner e aldı güzeldi esnek zaten ben doggy e yatırdığımda ise bu işin fazla sürmeyeceği belli oldu çok iyi geldi kıvrımları beni benden aldı

    Bir dip not öpüşme konusunda kaçak güreşti gibi geldi yani french yok kerpeteni sokup açman lazım ağzını gibi hissediyorsun bence gelişime açık yönü
    Bj de balls dan başladı iyiydi sonra kamışa geçti çok uzun tutmadı vakit kalmadığı için olabilir , bir dt yaptı , ben de biraz yalandım ablayı keyif aldımı derseniz aldı gibi lakin %100 gerçek hissi uyandırmadı daha sokmadan o kadar keyif alması ses çıkarması biraz abartıo hissi uyandırmadı değil fakat uyum meselesi ve uyumlu bir abla yani biraz da sen talepkar olcan



    Model look değil ama hoş vakit geçireceğiniz kesin best ever diyemem eksik yönlenrini geliştirirse potaya girer.

    Ps: laf arasında next müşteri dedi bence kesinlikle kullanmamalı idi , o stratejik hata nacizane tavsiyem tam havaya girmişken bence No

  • noworkallplay 20-04-2015
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    19-04-2015 60 min Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Beatiful woman, wish she were available for a second visit. She is really hot, slender curvy body and very sexy in bed.I enjoyed our experience very much.

    Thanks Kira it was a lovely evening :)

  • elteber 03-04-2015
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    02-04-2015 01 hours Istanbul
    : 9.5
    : 9.5
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Without condom
    In face
    Active
    No
    Natural breasts
    Only one allowed
    Real picture
    Puanlamalara çok dikkate almayın herkesin zevki farklı oluyor ben olanları ve olmayanları , kendimce önemli olanları yazıyım sizler ona göre bir çıkarım yapın.

    - kızın görüntüsü resimlerde biraz farklı çıkmış , bu kadar yuvarlak bir suratı yok, daha ince uzun, daha hoş , resimlerdekinden daha güzel bir hatun olduğunu söyleyebilirim.

    - tipik bir rus kalçası ve bacakları var, kalçasında bir dudak dövmesi var , kolundada bir haç dövmesi gögsünün üstündede bir dövme olacak. ben oldukça hoş buldum. natural tits den hoşlanıyorsanız, güzel büyük natural göğüsleri var, ben oldukça sevdim. orama dokunma buramı elleme mantığı yok.

    - beşiktaşta merkezi bir otelde kalıyor, giriş - çıkışsız sorunsun. odası oldukça temiz , dertli toplu bir odası var.

    - gelelim saksoya mükemmel diyebilirim ben sert severim, kusturana kadar ağzını sikin bir şey demez. saçlarından tutup itbildiğim kadar itiyordum gözlerinden yaşlar geldi gık demedi. sırılsıklam salyalı bir saksoydu. deepthroatını beğendim. ikinci defa ziyaret edeceğim hatunlardan biri.

    - ingilizcesi güzel, rahatça analşabilirsiniz , eğlenceli ve positif bir enerjisi var.