Görüntüleme : 6271 (Bu ay: 311) Oluşturuldu 05-05-2023 (Değiştirildi: 25-10-2023)

Mia Glamour

Etnik kökenAvrupalı (beyaz)
UyrukRus
CinsiyetKadın
Yaş23
Boy160 cm (5'3" ft)
Kilo51 kg (112.44 lb)
SaçSiyah
GözYeşil
GöğüslerA
Göğüs tipiDoğal göğüsler
Kasık kılıTamamen tıraşlı
SigaraSigara içmiyorum
İçmeHayır
DövmelerHayır
PiercinglerHayır
Dil: İngiliz  English English English
  Rus Russian Russian Russian Russian Russian
Kendi yerinde    Kendi yerinde: Hotel Odası
Sizin Yerinizde    Sizin Yerinizde: Otel ve Ev Ziyaretleri
Cinsel Yönelim: Heteroseksüel 
Buluştukları: Erkekler için müsait  Erkekler için müsait   
Hakkımda
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST

 Anal +50€

 Lesbian Show +30€

 Couples +60€

 Two Men +150€



Çalışma Saatleri

24/7

Ücretler

SüreKendi yerindeSizin Yerinizde
30 dakika120
1 saat160 160
1.5 saat230 230
2 saat320 320
3 saat480 480
12 saat1200 1200
Sizin Yerinizde + Taksi
İletişim bilgisi
Ana şehir:Atina 

İnceleme yaz View Mia Glamour reviews
  • markisiosLOG 24-05-2023
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    23-05-2023 1 hour Atina
    : 8.0
    : 7.0
    : 5.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Dilsiz
    Kondomsuz
    Hayır
    Ortalama
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    %10 Photoshop'ta düzeltilmiş
    Η συναντηση μου αυτην την φορα εγινε κοντα στα μεσανυχτα και παρολο που ρισκαρα να την πετυχω κουρασμενη απο ωρες δουλειας δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα λογω υποχρεωσεων και ηλπιζα οτι χαρις στο νεαρο της ηλικιας θα ειχε ενεργεια να συμμετεχει κανονικα. Απο τις φωτογραφιες γουσταρα τα χειλη της, τις ρωγες της αλλα και πολυ τον κωλο της που εμοιαζε με το κεντρο της υπαρξης της στο πετιτ σωμα που εχει.
    Σε τιποτα δεν επεσα εξω, αμελητεες οι διαφορες αλλα και τα βασικα αρνητικα τα διαπιστωσα απο την αρχη. Μετα απο τον αποτυχημενο διαλογο μαζι της επιχειρησα φιλι και το μονο που ελαβα ηταν ενα πεταχτο και επιφανειακο. Απο την αλλη το βλεμμα της δε εμοιαζε να αποφευγει το δικο μου και το χαμογελο της σε συνδυασμο με την σταση του σωματος της εμοιαζε να υποσχεται πολλα.
    Ειναι καλος χαρακτηρας και με περισσεια ευγενια προσπαθησε να μου τραβηξει την προσοχη στα οσα ειχε να μου προσφερει. Ξεκινησε αισθησιακα, αργα και βασανιστικα φιλια στο λαιμο και κατεβηκε στις ρωγες μου πιανοντας ταυτοχρονα τα χερια μου και τοποθετωντας τα στα βυζια της. Οι ρωγες της οι πεταχτες γρηγορα αλλαξαν σχημα και το γλειψιμο της μου προκαλεσε στυση απο κει που δεν το περιμενα. Ολα στο στοματικο εγιναν σωστα με λιγο περασμα και απο τα αρχιδια ενω στο γλειφομουνι γουσταρε και το εβγαζε προς τα εξω με σπασμοδικες κινησεις της λεκανης και αναστεναγμους.
    Κωλο δινει αλλα η κωλοτρυπιδα στενη και κλειστη, εβαλα μονο ενα δαχτυλο και τιποτα περισσοτερο. Απο πισω εχει να σου προσφερει θεα και στο σεξ ηταν ενεργη οσο πιο πολυ μπορουσε. Στο ανεβασμα των στροφων αντεξε απροβληματιστα και μουσκεψε το μουνι της. Εχει καλη αισθηση και το ξυρισμα της ηταν σωστο.
    Ο δευτερος γυρος ειχε περισσοτερο συμμετοχη απο την πλευρα της, την αφησα να χτυπιεται πανω μου σε cow και το εκανε αλυπητα.
    Εχυσα κοντα στην ληξη του χρονου και συνολικα ηταν ενα καλο ραντεβου παρολο τα δυο βασικα μειων.
    Στην ηλικια της μπορει να μαθει πολλα αρκει να το θελει, εξαλλου τα αγγλικα ειναι ευκολη γλωσσα.
    Το 7 στην συμμετοχη ειναι για το φιλι, ευχομαι να της αλλαξει γνωμη…
  • Smythos 12-05-2023
    Buluştuğu tarihSüreŞehirGörüntüsüServislerİletişim
    11-05-2023 1 hour Atina
    : 7.0
    : 8.0
    : 5.0
    Öpüşme
    Oral seks
    Ağza gelme
    Seks
    Anal
    Göğüs
    Tek Seferde Birden Fazla Boşal(t)ma
    Fotoğraf
    Hayır
    Kondomsuz
    Hayır
    Aktif
    Hayır
    Doğal göğüsler
    Birden fazla sefere izin
    %10 Photoshop'ta düzeltilmiş
    Πολύ καλές στην επικοινωνία οι τηλεφωνήτριες του γκλάμουρ και το κλείσιμο του ραντεβού ήταν παιχνιδάκι. Έγινε ίνκολ λόγο του ότι με βόλευε από οικονομικής άποψης. Η Μια είναι ένα κορίτσι κοντούλικο αλλά με ωραίες καμπύλες και καυλόφατσα σχεδόν ότι βλέπεις στις φωτογραφίες έκτος των φίλτρον της τελειότητας. Συν μεγάλο ότι γουστάρει να γαμιέται, είναι το πουτανάκι το γεννημένο και το βλέπεις από την αρχή αυτό με την συμπεριφορά της. Μείον μεγάλο ότι δεν ξέρει αγγλικά αλλά για εμένα τουλάχιστον ένα πιπίνι που θέλει σεξ μου ήταν αρκετό συν την καλή εμφάνηση όπως είπαμε πιο πάνω. Στα προκαταρκτικά δεν επιχείρησα φιλί στο στόμα γιατί ξέρω ότι παίρνει πολλές πίπες αλλά δέχτηκα με χαρά την ακάποτη μετά από το καλό ρούφηιγμα που της έκανα στα βυζιά. Τσαχπίνα στην πίπα, δεν χαρίζει, γλύφει ωραία και γουστάρει και τις μπάλες λίγο λίγο να τις καραμελόνει. Επιχείρησε κάποια dt με μερική επιτυχία και μέχρι εκείνη την στιγμή ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο για το μουνί της. Άφησα την φαντασία της να δουλέψει και αποφάσισε να με καβαλήσει. Μέσα σε μερικά λεπτά ήρθε και το τέλος του πρώτου γύρου, ξέρει τι κάνει η μικρή. Την παράσταση στον δεύτερο γύρο έκλεψε ο κώλος της που συνολικά προσθέτει αρκετούς βαθμούς στην συνολική της εμφάνηση. Την γάμησα σε πισωκολλιτό και από την συμμέτοχη της πήρα το οκ ώστε να δώσο πόνο ελεύθερα. Δεν την ξέσκισα αλλά έφαγε καλό γαμήσι και συνέχισε να το απολαμβάνει μέχρι το τέλος όπου της έκανα και ένα άδειασμα του σπέρματος στον όμορφο ποπό. Πανέτοιμη την άφησα και για τρίτο γύρο... είναι να το έχει η γυναίκα, δεν είναι όλες για πουτάνες αλλά η συγκεριμένη ναι...