Просмотров: 41139 (Этот месяц: 612) Создана 29-04-2021 (Редакт.: 24-01-2024)

Desy Glamour

100% проверенные фото!
Все фото являются подлинными - одобрено и подтверждено админом.
РасаЕвропейская (белая)
НациональностьРусская
ПолЖенщина
Возраст30
Рост170 cm (5'7" ft)
Вес58 kg (127.87 lb)
Цвет волосЧёрный
Цвет глазКоричневый
ГрудьC
Тип грудиСиликоновая
КискаПобрита
КурениеЯ иногда курю
АлкогольНет
ТатуНет
ПирсингНет
Язык: Английский  English English English English
  Русский Russian Russian Russian Russian Russian
Инкол    Инкол: Номер в отеле
Ауткол    Ауткол: Отель или апартаменты
Секс. ориентация: Гетеро 
Встреча с: Мужчиной  Мужчиной   
2+  2+   
Обо мне
Extra Services

Cum in face +20
Cum in mouth +20
Two men +140
BDSM +30 
Erotic massage +20€



Время

24/7

Тарифы

ВремяИнколАуткол
30 мин.100
1 ч.140 140
1.5 ч.210 210
2 ч.280 280
3 ч.420 420
12 ч.1200 1200
Контакты
Город:Афины 

Написать отзыв Читать Desy Glamour отзывы
  • lazarakos21 08-11-2022
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    07-11-2022 1 hour Афины
    : 9.0
    : 9.0
    : 8.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Натуральная
    Несколько раз
    10% фотошопа
    Εχουν γραφτει πολλα για την Desy τα οποια δεν ειχα την υπομονη να διαβασω αλλα τα λιγα που εντοπισα ηταν αρκετα για να διευκολυνουν την επιλογη μου.
    Για να εξοικονομησω χρηματα και χρονο επελεξα να γινει το ραντεβου στο ξενοδοχειο του γκλαμουρ που βρισκω τουλαχιστον ικανοποιητικο για τα ραντεβου μιας ωρας.
    Απο προσωπο η Desy ειναι ομορφη, οχι οτι θα σου μεινει αξεχαστη αλλα πανω απο τον μεσο ορο και με χειλη που σε προσκαλουν για φιλια απο την πρωτη στιγμη. Η τιμη της ειναι βασικη οποτε δεν ειχα τρελες απαιτησεις παρολαυτα προσφερει πολυ παραπανω απο ενα απλο ραντεβου λογω της εμπειριας της, της επιθυμιας της να σε ικανοποιησει και της ομορφιας της. Στο σωμα δειχνει μικροτερη απο οσο ειναι που υπολογιζω γυρω στα 35... Τα βυζια εχουν την σιλικονη τους και ειναι καλα τοσο στην εμφανιση οσο και στην αφη. Ο κωλος της ειναι πολυ καλος, φυσικος και σφιχτος. Στα τεσσερα δειχνει το μεγαλειο του και αντεχει μερικα χαστουκια που ειναι δυσκολο να αντισταθεις και να μην τα ριξεις.
    Για το μουνι εχω να πω οτι αρχικα ειναι και αυτο πειρασμος και θελεις να το γλυψεις αλλα και απο αισθηση μεσα πολυ καλο, υγρο και στενο οπως πρεπει.
    Τα τρια σημαντικα... διαθεση, συμπεριφορα και συμμετοχη ηταν αναλογα της εμπειριας της, απλα δεν μπορει κανεις να εχει παραπονο μαζι της. Εχει επιπεδο επαγγελματια και δεν σπαταλαει τον χρονο με τον πελατη. Απο τις καλυτερες της υπηρεσιες το τσιμπουκι αλλα και γενικα στο πηδημα ειναι πολυ καλη. Στο ιεραποστολικο μου εδωσε πολλα φιλια στο στομα που τα ειχα αναγκη και η επαφη με τα ματια εδειχνε φυσικη σαν να μην ηταν μια πουτανα. Με τα ποδια της με εσφιξε και με εκανε να πιστεψω οτι πραγματικα γουσταρε μαζι μου. Τα πραγματα αλλαξανε στην συνεχεια που καναμε πισωκολλητο. Εκει εβγαλε την καυλωμενη γυναικα απο μεσα της και αρχισε τοσο να βογγαει οσο και να καρφωνει το μουνι της πανω στον πουτσο μου. Απο φυσικο μου εβγαλα και εγω τον γαμια απο μεσα μου και εδωσα πονο, ταιριαξαμε πολυ καλα…
    Στην επικοινωνια επισεις κανενα παραπονο, μιλαει αγγλικα και σε ακουει πραγματικα. Περισσοτερο μιλησαμε στο ενδιαμεσο γιατι οι αρχικες καυλες δεν επετρεπαν την επικοινωνια.
    Κλεινω την κριτικη μου λεγοντας οτι η περιποιηση και η καθαριοτητα της ηταν αψογη και οτι ειναι ενα μουνι το οποιο θελεις το εχεις πανω στον πουσο σου, εμεις που το δοκιμασαμε ξερουμε…
  • alepotrupa 30-04-2021
    Дата встречиДлитель.ГородВнешностьСервис тагОбщение
    29-04-2021 1 ч. Афины
    : 8.5
    : 10.0
    : 9.0
    Поцелуй
    Минет
    CIM
    Секс
    Анал
    Грудь
    Extra Ball
    Фото
    С языком
    Без презерватива
    Нет
    Активный
    Нет
    Натуральная
    Несколько раз
    10% фотошопа
    Η γοητευτική Desy αν και είναι 30+, είναι από τις περιπτώσεις που δεν βγαίνεις χαμένος μαζί της και αυτό γιατί στα χρόνια που έχει στο επάγγελμα έχει γίνει ειδικός σε πολλά. Αν και είναι low profile χαρακτήρας, έχει υψηλό προφίλ στις υπηρεσίες.
    Ξέρει ωραίο αισθησιακό χορό που σε κάνει πύραυλο πριν γαμήσεις αλλά δεν επιτρέπει αγριάδες και στο λέει με όμορφο τρόπο. Είναι αυτό που λέμε αισθησιακή γυναίκα αλλά με επίπεδο. Θα περάσεις καλά μαζί της αλλά και θα την σεβαστείς. Δοκίμασα τα φιλιά της και μου αρέσανε γι' αυτό και σταματήσαμε τα άλλα για λίγο και επιδοθήκαμε στα φιλιά μέχρι να μου φύγει η δίψα.
    Μετά με το στόμα της έκανε ένα ταξίδι από το δικό μου στο λαιμό και έπειτα στο στήθος καταλήγοντας στο καυλί μου όπου μου έκανε πίπα με άριστη τεχνική και χωρίς να βιάζεται, σαν να βρήκε αυτό που έψαχνε. Εγώ χούφτωνα την κωλάρα της και της έβαζα δάχτυλο στο μουνί χωρίς να παραπονιέται ή να ενοχλείτε. Την σταμάτησα και έκανα ένα διαλειμματάκι γιατί ήμουν έτοιμος να χύσω. Το κατάλαβε και μου χαμογέλασε πονηρά. Αχ αυτές οι εκφράσεις της είναι πραγματικά δύσκολο να μην την ερωτευτείς.
    Στο γαμήσι μου έκανε ένα τέλειο στήσιμο με το μουνί της να είναι υγρό και αρκετά στενό και δεν έχω και καμία μεγάλη πούτσα. Μου έδειξε ότι της αρέσει με μικρές αισθησιακές κραυγές που ήταν ο λόγος που έχυσα την πρώτη φορά.
    Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το έζησε το ραντεβού σαν να ήμασταν ζευγάρι. Αν ήταν προσποίηση τότε ή γυναίκα παίρνει 10 και σε αυτό αλλά και έτσι να ήταν εγώ θα ξαναπήγαινα πάλι με την ίδια.