Total views: 135446 (This month: 642) Created 20-05-2016 (Modified: 15-01-2024)

SASHA VIP

EthnicityEuropean (white)
GenderFemale
Age22
Height178 cm (5'10" ft)
Weight56 kg (123.46 lb)
HairBlond
EyesGreen
TitsC
Pubic hairShaved completely
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English English English
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Bisexual 
Meeting with: Available for men  Available for men    Available for women  Available for women   
I'm Fetish
About me
  100% REAL PHOTO!!!! 
HI My name is Sasha. I'm so special and natural girl.
I like to change sometimes hot sex sometimes play to good games, slowly, sweet kissing watching the eyes in the moment of making love or sometimes passionate, hard sex!

Is all depends from you. If you make me fly, I will fly with you. 
I like to see a man happy and when is making me happy to.
If you want to have the best time of your life come and meet me now!

kisses, kisses....

Dear clients,

We download new selfie and video on site, please don’t ask of that in private chat, thanks

Duo Sasha & Lucia 1 hour - 1800 tl

My Private time for INCALL

30 minutes   - 600 tl
1hour          - 950 tl
90 minutes  - 1400 tl
2 hours       - 1700 tl
3 hours       - 2300 tl



My Private time for OUTCALL: + taxi

1 hour         - 1100 tl 
90 minutes  - 1500 tl
2 hours       - 1800 tl
3 hours       - 2400 tl


Only whatsApp  +7 965 311-18-91  Dear clients, please text on English
Elit models Ray  LOVE YOU

Contact Info
Base city:Ankara 

Write review View SASHA VIP reviews
  • Samoa 08-06-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    08-06-2019 30 min Ankara
    : 10.0
    : 9.5
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    Without tongue
    Without condom
    No
    Active
    Not available
    Natural breasts
    Don't know
    10% fixed in Photoshop
    Miss Sasha is a gorgeous young lady who is perfect in sex and in social time with her excellent English. In fact, she is more cute and beautiful than the photos. She has nice firm body, fascinating breasts, smiley eyes and great legs. She welcomed me with a big smile and I felt comfortable within the first minute. Sex with her is a sweet and also hot experience. Not an experience with a pornstar but with your lovely girlfriend. Love her eyes, love her hair, love her body! Miss Sasha is not a clock watcher, respects you and does everything to satisfy you. This is one of my best meetings, totally recommended and will meet with her again if I have the chance. Thank you very much beauteous Sasha. You are unforgettable; Only You Baby!!!
    Heybetli bir Afeti Devran olan Sasha’nın yaş ve boy bilgileri doğru belki bir, iki kilo fazlası olabilir yazılandan. Sasha fotoğraflarından çok daha güzel ve mükemmel bir gfe. Hiçbir kusur bulamadım gerçek sarışın kızda, ne şanslıyım diye düşündüm. Bu kadar güzel ve zarif olup da bu kadar kibar ve alçakgönüllü bir hatun zor denk gelir. İngilizcesi mükemmel ve onunla çok iyi anlaştık. Büyüleyici güzelliği yetmezmiş gibi nefis dövmeler de yaptırmış: kelebekler uçuyor, güller mis gibi kokuyordu! Ankaraya ender geliyor bu klasta hatunlar. Kaçırmayın derim arkadaşlar. Manager, otel gayet iyi, sorun yok. Kalın sağlıcakla….
  • Jako 09-05-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    09-05-2019 1 hours Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    In face
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Bugün Sasha ile görüştüm ama ne görüşme hala daha etkisindeyim çünkü inanılmaz güzel bir kız. Profilini incelediğiniz banyoda çekilmiş resimler göreceksiniz işte onları İstanbul'da çekmiş, nereden biliyorum çünkü o banyodaydım ve o odada bu güzelle beraberdim. Öncelikle cebinize temiz bir bin TL koyuyorsunuz ve hotele geçiyorsunuz, merak etmeyin ödediğiniz ücrete hotel parası da dahil, duş ve havlu her şey içinde. Hal böyle olunca her saniye kıymetli tabii odada ve kendimi özel olarak moda da soktum diyebilirim erken boşalmamak ve uzun uzun bu muhteşem delikleri deneyebilmek için. Sasha'nın özellikle poposu efsanevi güzel diyebilirim gençliğinin verdiği kıvam ile boy, popo ve göğüs orantısı çok ideal, altın oran diyebilirim. Güzel dilekler ve özlem cümleleri ile odadan ayrıldım ama bu kız İstanbul'da olduğu sürece defalarca görülebilecek güzellikte bir kız.
  • Turco 08-05-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    08-05-2019 1 hours Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Memleketi Polonya diye yazsa da bence bu melek cennetten dünyamıza gelmiş, yaşı 22, iyi derecede İngilizce konuşuyor, boy 176 olduğu için karşınıza çıkacak kişiyi önceden hayal edin derim, gerçekten uzun ve çok heybetli, çok seksi bir vücudu var. Bakışları ile daha ilk saniyede etkisine giriyorsunuz ve vücuduna bakarken içinizi ısıtan bir sıcaklık kaplıyor, o dolgun göğüsleri görmek muhteşem popoya dokunmak gerçekten her erkeğin harcı değildir. Şu anda bir model ajansının kataloğuna koysan çok rahat listeye girer. Ben bu kadar güzel bir hatunu karşımda bulacağımı düşünmemiştim bu yüzden ilk görüşte kısa bir şaşkınlık yaşadım, seks yaparken bile acaba rüya mı bu kız gerçek mi diye içimden geçirdim. Şu anda İstanbul'da olan en iddialı eskort demek yerinde olacaktır çünkü bu seviyede kızları her zaman bulmak mümkün olmuyor, vip ve elit kavramlarının da üzerinde bir klasmana sahip. Bunca özelliğe rağmen seks sırasında istekli ve katılımcı olması beni daha da memnun etti, kısacası kaçırılmayacak bir güzellik... love
  • Blue 07-05-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    07-05-2019 1 hours Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    In face
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Sasha ile buluşmadan önce profilinde baya zaman geçirdim diyebilirim, tek tek resimlerine baktım, videosunu izledim yani baya bir konsantre oldum sonra da bir baktım Sasha ile buluşmak üzere hotele doğru yol alıyorum.

    Kapıyı resimlerdeki o seksi kız açınca gerçekten kendimden geçtim, insan bir an için inanmak istemiyor ama hayal ettiğin kız tam karşında duruyor ve seni seks yapmak üzere odaya davet ediyor. Özellikle karşılamanın çok seksi kıyafetler ile yapılması da daha kışkırtıcı oluyor diyebilirim.

    Genç ve çok seksi bir kız, vücudu resmen biblo bebek, göğüsler de çok güzel ama ben en çok kalçaları beğendim, öpmelere sevmelere doyamadım o güzel kalçaları, Sasha'nın yüzü, vücudu her yeri gerçekten çok özel. Oralda müthiş bir arzu ve istek vardı, sekste de karşılıklı çok zevk aldık zaten en güzel yeri de burasıydı. Genç ve ateşli bir kızla geçirdiğim bu bir saati asla unutamam, şu ana kadar yaşadığım en ama en iyi deneyim gerçekten Sasha'ydı... Tekrarını yaşayabilmek dileklerimle