Total views: 53502 (This month: 338) Created 24-06-2019 (Modified: 27-01-2023)

Liza

A-LEVEL and BIG TITS
Escort girl from Turkey -  Liza, her sexy photos, read reviews and comments, information
Live Webcams Live Chat
EthnicityEuropean (white)
NationalityRussian
GenderFemale
Age21
Height170 cm (5'7" ft)
Weight50 kg (110.23 lb)
HairBrown
TitsD
Pubic hairShaved mostly
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English English English
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men   
I'm Fetish
About me
Hello Gentelmans! 

I’am a naughty indepented high class lady with an incredible sex drive With big love in ANAL A-LEVEL AND CIM CIF because I LOVE SEX !!!!So feel free to tell me all the things that are making you horny and aroused, open up to me about your kinky fetishes and let me seduce your senses and make you experience te most intense orgasm of your life.

My name is lida I am really hot staff from Hungary with 100 % real photos. I am ready for kisses,superfrench , massage, megafrench , foot fetish , come in body , dildo show, soft domination, girlfriend experience, 



••••Any extra questions you have feel free to ask me ••••
1h 1200
2h 2400
3h 3300
30 min 700
ANAL 450

Contact Info
Base city:Istanbul 

Write review View Liza reviews
  • Frog 21-07-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    21-07-2019 1 hours Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    In face
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Liza gençliği, muhteşem vücudu, pozitif enerjisi ile insanı mutlu eden bir kız. İlk dakikadan son dakikaya kadar benimle yakından ilgilendi, benim ingilizcem çok iyi değil ama onunda yardımı kelimelerle, vücut diliyle derken harika bir iletişim yakaladık. Profilinde yazan tüm servisleri zevkle yapıyor, jel kullanmadan kendiliğinden ıslak olması ve çok azgın olması ise en önemli artısıydı ona zevk vermek bana da zevk verdi. İlk turu yüzünde bitirdikten sonra (sanırım çok film izliyorum :) kısa bir tazelenme molası verdim, sonra bir baktım Liza beni öpüyor kokluyor ve tahrik ediyor ve tabii kaldığımız yerden devam ederek bir saatlik görüşmemi zevkle tamamladım.

    Hotel giriş çıkışı oldukça rahat ve odada konforlu malum ödediğiniz ücretin içinde bunlarda var. Görüşmeye gitmeden önce ben jartiyerli şekilde beni beklemesini istemiştim ki öyle de buldum.

    Şimdiden herkese iyi keyifler
  • Savoor 24-06-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    24-06-2019 1 hours Istanbul
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    In face
    Active
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    Real picture
    Ohhh Lida evet Lida işte böyle Lida (İngilizce) diye diye inletti bugün beni bu güzellik, tam bir haz makinesi, erkeğine nasıl zevk vereceğini çok iyi biliyor, zevklerin insan vücudundaki yerlerini öğrenmiş bir profesör ve yatakta sınır tanımıyor.

    Mavi gözlü, büyük göğüslü bu güzel ile bugün görüştüm. Iyiki de görüşmüşüm çünkü her saniyesi her anı özeldi. Sınır tanımayan bir kız dedim çünkü gerçekten öyle ☺️ yüze yada büyük göğüslerine boşalma veya anal seks ile o daracık deliğin tadına bakmak mümkün, anal için ekstra konuşup anlaşmanız gerekiyor onun dışında her şey dahil ve sınırsız. Koca göğüslerin arasına vermek mi dersiniz, dudaklarını ve dilini hissederek emilmek mi istersiniz bilmem ama bugün hayal ettiğim her şeyi yaşadığımı bilirim.

    Umarım bir süre daha İstanbul'da olur ve o muhteşem güzelliğini tekrar yaşama fırsatını bulurum, her yönüyle fantastik, her yönüyle unutulmaz bir buluşma oldu. Anadolu yakasında ziyaret edebileceğiniz en nitelikli en elit kızlardan birisi Lida.