Vistas totales: 145677 (Este mes: 357) Creado 23-07-2018 (Modificado: 08-06-2022)

Linda

Happy hours
Escort girl from Grecia -  Linda, her sexy photos, read reviews and comments, information
Cámaras web Chat
SexoMujer
Edad23
Altura170 cm (5'7" ft)
Peso55 kg (121.25 lb)
PeloMarrón
OjosMarrón
Vello púbicoAfeitado completo
TatuajesNo
PiercingsNo
Idioma: Inglés  English English English English
Incall    Incall: Casa / Apartamento Privado
Orientación sexual: Heterosexual 
Cita con: Disponible para hombres  Disponible para hombres   
Disponible para parejas  Disponible para parejas   
Dúo Viky
Sobre mí
Welcome Gentlemen, Treat yourself to a high caliber lady who is exquisite physically, educated mentally and is enthusiastic with a fascination for life.  I am an Exotic spokes model for various popular organizations.  With silky smooth olive skin, a perfect figure  and beautiful face, you will discover, 
that I have a great sense of humor, as well as passionate, sensual and extremely seductive. 
I always like to take my time in providing you with the perfect companionship. I offer upscale and discrete outcalls only. 

We can meet for an hour, an entire evening or a romantic weekend, either way your time will be well spent.  So, if you are looking for a naughty discreet time full of fun and passion, let's get a little closer. I'm eager to meet with you. I'm independent

My extra:
a-level+50
Golden shower
2 guys
Strapon
duo with my best friend Viky ♥ 300.

Tarifas

TiempoIncallOutcall
30 mín100 EUR
1 hora160 EUR
2 hora300 EUR
Datos de contacto
Ciudad base:Atenas 

Escribir reseña View Linda reviews
  • Proboy 14-07-2021
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    24-06-2021 60 mín Corfú
    : 6.5
    : 9.0
    : 4.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Sin condón
    Sí, lo escupe
    Activo

    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    10% mejorado en Photoshop
    Συνεννόηση πολύ εύκολη με την κοπέλα, το ραντεβού κανονίστηκε με 3 sms. Είχα ψηθεί φουλ να την γνωρίσω μετά από τις κριτικές που διάβασα. Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα ένα. Όταν πάτε στην κοπέλα θα δείτε μια κυρία τουλάχιστον εφτά οκτώ καλοκαίρια μεγαλύτερη. Οι φωτογραφίες της είναι αληθινές αλλά πολύ πιο παλιές, αυτό δεν το περίμενα. Τώρα όσον αφορά την επικοινωνία ξεχάστε το, η κοπέλα με το ζόρι καταλαβαίνει αγγλικά, παρά τις κριτικές που λένε πιο κάτω. Δεν πιάσαμε και τεράστια κουβέντα αλλά και από αυτό το λίγο δυσκολευόταν.
    Κατά τα άλλα είναι πολύ φιλική και με ένα ζεστό χαμόγελο και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεσαι αμηχανία. Με έστειλε για ντους και όταν μπήκα στο καθαρό και δροσερό δωμάτιο με περίμενε ολόγυμνη στο κρεβάτι. Το σώμα της το έβλεπα και με το ζόρι κρατήθηκα. Με άρπαξε και με έβαλε κάτω και μου έκανε την καλύτερη πίπα που έχω ζήσει, χαλαρά στην αρχή και μετά ανέβασε στροφές, κόντεψα να χύσω πριν καλά καλά ξεκινήσουμε. Γλωσσόφιλο ωραίο στο ενδιάμεσο και μετά σεξ σε διάφορες στάσεις. Επειδή μου αρέσει τη γυναίκα να την έχω από πάνω, έτσι και κάναμε. Στο σεξ δεν είχε όριο. Στήθος σχετικά μικρό αλλά απαλό φουλ και καυλώνει όταν το παίρνεις στο στόμα. Με καβαλούσε και εκεί που δεν το περιμένεις ανεβάζει ταχύτητα, στο ιεραποστολικό υπέροχη, ανεβάζει και τις μπουτάρες της πάνω στους ώμους σου. Η κωλάρα της είναι για τρελό γλείψιμο. Αυτό που βρήκα απίστευτα καυλωτικό ήταν ότι στο ενδιάμεσο που γαμιόμασταν έπιανε τους όρχεις μου και τους μάλαζε σε σημείο που να σκληραίνει το εργαλείο. Την πίπα της θέλω να τη ξαναζήσω σίγουρα. Ότι είναι να κάνει το κάνει και με το παραπάνω, στο σεξ θα περάσετε όμορφα, στην επικοινωνία μόνο μη περιμένετε.
    Θα την ξαναδώ σίγουρα όταν επιστρέψει, από τα καλύτερα μιλφ
    Responder:
    Thank you baby it's was amazing time ❤
  • milko 15-02-2019
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    15-02-2019 1 horas Heraclión
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Sin condón
    Sí, lo escupe
    Activo

    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    Foto real
    Το ραντεβού κανονίστηκε μετά από 2-3 μηνύματα. Ο τόπος συνάντησης ήταν σε ένα 5αστερο ξενοδοχείο...

    Πρώτη εντύπωση με το που τη βλέπεις είναι ένα καστανο πλασματάκι, με τρελά μεγαλα ομορφα μάτια, βυζί μεγάλο για τα γουστα μου, και σώμα ανεπανάληπτο!!
    Επικοινωνία άψογη μαζί της, μιας και τα αγγλικά τα γνωρίζει πολύ καλά.

    Στην αρχή μπήκα αρχικά επιθετικά με γερό μπάσιμο με βαθιά και γεμάτα φιλιά αλλά αυτή κατέβασε ταχύτητα ψελλίζοντας μου “Be soft”. Ήθελε λίγο χρόνο μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία (βλέπετε λόγω κρύου καιρού). Συνέχεια στο γλείψιμο όπου της έβγαλα το σουτιέν και ζούληξα και ρούφηξα τις υπέροχες βυζάρες της. Το μωρό παίρνει πρωτοβουλίες όπου στη συνέχεια με άρπαξε και με έβαλε κάτω. Ανέβηκε πάνω μου και με έγλειφε τρίβοντας παράλληλα τις βυζάρες της πάνω στο σώμα μου, κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά όπου μου την άρπαξε κάνοντας μου ένα αργό και πολύ υγρό στοματικό.

    Στη συνέχεια την άρπαξα και την έβαλα να ξαπλώσει όπου της ανταπέδωσα το υπέροχο γλείψιμο που μου είχε κάνει στο υπέροχο και μοσχομυριστό ατέλειωτο κορμί της κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά στο μουνάκι της όπου της ανταπέδωσα το υπέροχο στοματικό που μου είχε κάνει.
    Ανασηκώθηκε μέχρι το κομοδίνο να πάρει τα προφυλακτικά. Δεν άντεξα στην θέα στην γυρισμένη κωλάρα της και έμπηξα τη μούρη μου μέσα στο κώλο της και στρίμωξα την γλώσσα μου ξανά μέσα στη μουνάρα της πειράζοντας παράλληλα με τα δάχτυλα την κωλοτρυπίδα της και το μουνάκι της. Μόλις απομακρύνθηκα με άρπαξε και με ξάπλωσε πίσω, πήρε το προφυλακτικό και το έβαλε στο στόμα της όπου μου το φόρεσε με το στόμα της και με ένα deep throat το άνοιξε όλο σε όλη την επιφάνεια του π…….. μου και το σάλιωσε αρκετά καλά. Σηκώθηκε πάνω στο κρεβάτι και άνοιξε την μουνάρα της και έκατσε πάνω του και άρχισε να με γαμάει με την μουνάρα της σε στάση cowgirl και εγώ να παίζω με τις βυζάρες της και να της δίνω σκαμπίλια στην κωλάρα της. Μετά έβαλε τo βάρος στα πόδια της και ανασήκωσε την λεκάνη της και με τέτοιο ύψος που έχει(για μενα που ειμαι κοντος) με γαμούσε με την μουνάρα της λες και αιωρείτω στον αέρα. Τέτοια σκηνή δεν ξαναείδα, ένιωσα λες και έπαιζα σε τσόντα. Όταν κουράστηκε λίγο με το αεροπλανικό με άρπαξε και το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό όπου την πηδούσα σαν μανιασμένος. Ψήλωσε και τοποθέτησε τα πόδια της πάνω στον ώμο μου και με έσφιγγε να την πηδάω ακόμη πιο βαθιά. Συνέχισε να φωνάζει “fuck my fuckin pussy” και κάτι άλλα που της ξέφυγαν που δεν τα κατάλαβα. Από το πολύ σφυροκόπημα βρεθήκαμε στην άκρη του κρεβατιού όπου σε μια φάση φοβήθηκα διότι είδα το κεφάλι της πολύ κοντά στην γωνιά του κομοδίνου και με μια απότομη κίνηση θα κτυπούσε άσχημα στο κεφάλι με τη γωνιά του προστατευτικού γυαλιού του κομοδίνου, θα της έσκιζα το κεφάλι με αίματα παντού. Την άρπαξα τότε, και αλλάξαμε στάση στα 4 με υπέροχη θέα την ολοστρόγγυλη κωλάρα της όπου δεν άντεξα και της την ζήτησα όπου χωρίς δεύτερη σκέψη μου την έδωσε. Έβαλε μια σταγόνα λιπαντικό και μου τον άρπαξε και τον έβαλε μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Την πήδηξα έτσι λίγο καθώς ήμασταν στα 4 και μετά αλλάξαμε στάση σε reverse cowgirl. Την ώρα της αλλαγής θαύμασα όντως το ύψος της όταν ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι που ήμουν ξαπλωμένος εγώ, και άνοιξε τα χέρια ψηλά αγγίζοντας σχεδόν το ταβάνι όπου μη αντέχοντας σε τέτοιο πειρασμό άρπαξα την κωλάρα της και την τράβηξα προς το μέρος μου(Στο laptop η μουσική να συνεχίζει να παίζει: Now playing – Enjoy the Silence :by Depeche Mode ). Με γαμούσε με την κωλοτρυπίδα της και της έσκαγα κάθε τόσο σκαμπίλια στο τουρλωτό κωλαράκι της και με ρώτησε αν είναι ωραία η αίσθηση του κώλου της. Γυρνούσε και έβλεπε κάθε λίγο τις αντιδράσεις μου από την στενή κωλοτρυπίδα της και ζούληγμα των ζουμερών βυζόμπαλων της. Αλλάξαμε στάση στα όρθια γαμήσι από πίσω μπροστά στον καθρέφτη, πάνω από το laptop της όπου απόλαυσα για άλλη μια φορά την κωλάρα της και τις εκφράσεις στο πρόσωπο της καθώς φώναζε καθώς ανταλλάσσαμε έκφυλες και πρόστυχες φωνές –“Destroy my ass” εκείνη, -«I am gonna rip you off fuckin bitch» εγώ.
    Το καλητερο ct που εχω παρει!!
  • Dimioan 15-02-2019
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    14-02-2019 1 horas Heraclión
    : 6.0
    : 6.0
    : 4.5
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    No
    Con condón
    No
    Medio

    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    50% mejorado en Photoshop
    Καλησπέρα, λόγω επαγγελματικού ταξιδιού είπα να χαλαρώσω λιγάκι .επελεξα την Εύα , από πρόσωπο εντελώς απεριποίητη λόγω ότι επιμόλυνση το πρώτο ραντεβού και δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί θέλω να πιστεύω , σώμα πολυ κάτω του μετρίου ,προσωπική άποψη πάντα , με περιττά κιλά στην κοιλιά της, πίπα με προφυλακτικό ,και μου λέει μόνο , στα του σεξ τίποτα το ιδιαίτερο ,το μόνο καλό είναι ότι δίνει κωλο που είναι πολυ ωραίος όταν τον βλέπεις στα τέσσερα , δεν μπορώ να πω ότι θα την ξαναπάρω μου έβγαλε μια βαρεμάρα
  • Eudlalios 20-08-2018
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    20-08-2018 1.5 horas Volos
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Sin condón
    Sí, lo escupe
    Activo

    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    Foto real
    σημερινη επισκεψη απογευματιατικη..
    Ηθελα πολυ να γνωρισω την κοπελα υστερα απο τις κριτικες που διαβασα για αυτη.
    Εμφανισιακά είναι σεξοβόμβα. Κουκλίστικο προσωπάκι, υπέροχο σώμα με φοβερό στήθος και ολοστρόγγυλη κωλάρα. Στο δωμάτιο είναι πύραυλος.ισπανικό υπερπολιτελειας, καλή πίπα, τον έβαζε στο στόμα, τον έβγαζε, έγλυφε τις μπάλες, τον ξαναέβαζε κλπ. Ολο αυτο το διαστημα επεζα με το υπεροχο γατακι της το οποιο,και εγλυψα.Ποιο μετα.το κάναμε πισοκολλητά με καλή συμμετοχή απο μερους της και το τελος δεν αργησε να ερθει.Ντουζακι απο μεριας μου και απο μερια της,λιγο μπλα μπλα και ξεκινησαμε 2ο γυρο..της ζητησα να ανεβει απο πανω μου.Ανεβηκε, εχοντας θεα την υπεροχη κωλαρα της,Φοβερη ιππασια.Κοιτωντας με στα ματια με το καυλιαρικο προσωπακι της λεει Θελω να μου σκισεις την κωλαρα στα τεσσερα οπως εσυ ξερεις.. ξανα Πισοκολλητο ο δικος σου με εναλλαγες γρηγορου με αργο ρυθμο, βογγητα, γλυψιματα,
    Μαγία!!
    Η κοπελα όντως είναι πολύ ομιλητική, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσδιοριστεί αυτό ως λογοδιάρροια. Ότι λέει είναι έυστοχο και άκρως καυλωτικό.
    ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ.
    Με δύο λόγια η κοπέλα είναι εκεί μαζί σου 100%, σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα, τα ξεχνάς όλα, υπάρχει μόνο αυτή και κάνεις ένα γαμησι που θα θυμάσαι για καιρό..
  • larissa1 11-08-2018
    EncuentroDuraciónCiudadAspectosServiciosComunicación
    11-08-2018 1 horas Larissa
    : 10.0
    : 10.0
    : 10.0
    Beso
    Mamada
    CIM
    Sexo
    Anal
    Pecho
    Extra ball
    Foto
    Con lengua
    Sin condón
    Sí, lo escupe
    Brutal
    No
    Pechos naturales
    Permitidas múltiples veces
    Foto real
    Η κοπέλα είναι ομορφότερη απο τις φωτογραφίες. Την αδικούν πολύ. Μάλον πρέπει να τις αλλάξει.Εχει τρομερό χιούμορ και είναι πολύ παιχνιδιάρα.Καθαρή και πολύ καβλιάρα ( Εξαιρετικά οπίσθια και πραγματικά νεανικά βυζιά) .Απίστευτα γλωσσόφιλα,ολύ ενεργητική,και άπαιχτη στο social time,real GFE.Αρκεί να την χειρισστείς και εσύ καλά και θα σου τα δώσει όλα.
    Τα πολά λόγια είνα άχρηστα γιάυτό σπευσατε. Αξίζει!!!!!!!!!!!! javascript:void(0); javascript:void(0); javascript:void(0);