Total views: 102590 (This month: 753) Created 02-10-2018 (Modified: 22-10-2021)

ALEXA

EthnicityEuropean (white)
NationalityRussian
GenderFemale
Age21
Height173 cm (5'8" ft)
Weight50 kg (110.23 lb)
HairBlack
EyesBrown
TitsB
Pubic hairShaved completely
TattoosNo
PiercingsNo
Language: English  English English English English English
Incall    Incall: Hotel Room
Outcall    Outcall: Hotel & Home Visits
Sexual Orientation: Heterosexual 
Meeting with: Available for men  Available for men    Available for women  Available for women   
Available for couples  Available for couples    2+  2+   
About me

I am an upscale, respectful young beautiful girl and the craziest, excellent partner for the special things only! Discover my hotness again and again...here you will get only true GFE and something else because I am the PSE lover, naughty school girl and tender sexy baby...
My name is Alexa, I am 21, european girl, so easy person, warm and pretty attitude. I have amazing body and such a beautiful face. I am wonderfully sophisticated, intelligent, educated awesome interlocutor, yet quite fun and oh so sexy lady!!! I am so feminine and elegance modern look... well groomed luxury companion!

BEST SERVICE FOR YOU!!!



Incall Rates:

30min - 600TL
1h - 900TL
2h - 1700TL
3h - 2500TL

Outcall Rates:

1h - 1200TL + taxi 
2h - 2000TL + taxi 
3h - 2800TL + taxi



Contact Info
Base city:Istanbul 

Write review View ALEXA reviews
  • bigboi 02-05-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    02-05-2019 60 min Ankara
    : 10.0
    : 9.5
    : 9.5
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    No
    Natural breasts
    Don't know
    Real picture
    I will try to write as short as possible. This was the greatest Gfe i’ve ever had and i have lots of sex in my bag. She was a bit tired but i didn’t mind it because she was a beauty to watch. She allowed me to do anything i would do to my gf. If i will have a chance to meet her again, i would.

    Arkadaşlar kız sevgilinizmiş gibi takılmak için birebir. Çok zorlamaya gelir mi bilemiyorum ama tavsiyem tatlı tatlı yapmanız???? Çok güzel bir kız ve defalarca gidilir. Bu arada kaldığı otel oldukça meraklı bir lobiye sahip (D.)
  • ripper_tr 28-02-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    27-02-2019 45 min Ankara
    : 9.0
    : 10.0
    : 8.5
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    Yes, spits it out
    Brutal
    No
    Natural breasts
    Multiple times allowed
    10% fixed in Photoshop
    “Sevgilim benimle böyle sevişmedi” cümlesi kulaklarımda yankılandı desem yalan olmaz.
    Alexa kızımıza ikinci gidişim. Maalesef Ankara’da aklıma yatan ve uygun fiyatlı kimseyi bulamadığımdan. Bunlar daha iyi günler diyorum tabi...
    Kapıyı açar açmaz sevgili edasında öpüşü ve karşılaması, kıpır kıpır oluşu gerçekten pozitif. Hediyelerimi takdim ettikten sonra boynuma atlayışı ve o öpüşü...Kız gerçekten sevgili kıvamında sayın okurlar. Duşumu aldıktan sonra mevzuya geçtik, normalde geç gelen biriyim, tahminim 5 dk içinde birinci atışı yaptık. Beraber duşa girdik orada tam gaz devam, sonrasında yatakta oldukça sert bir doggy ile sonlandırdık. Dur yapma etme elleme yoooookkkk! Biraz sigara kokusu vardı ama onu da deodorant vs hemen çözdü bu arada, o kadar kusur kadı kızında da olur.
    Şiddetle öneriyorum. Bu piyasa şartlarında KAÇ-MAZ!
  • Samoa 25-02-2019
    Meeting dateDurationCityLooksServicesCommunication
    25-02-2019 30 min Ankara
    : 10.0
    : 10.0
    : 9.5
    Kiss
    Blowjob
    CIM
    Sex
    Anal
    Breast
    Extra Ball
    Photo
    With tongue
    Without condom
    No
    Active
    Not available
    Natural breasts
    Don't know
    10% fixed in Photoshop
    Reviewlarını okuyup gittiğim Harko ve Angoraman arkadaşlara teşekkur ederim. Perşembe akşam Baby Lilu’ya review yazmiştim, dun gece yatarken siteye bir bakayım dedim; benden sonra üç gun geçmiş ve Ankarada başka review yazan yok; kız sayısı da 11e düşmüş. Bu iş bitmiştir Ankarada artık dedim. Otellerin çoğunun gıcıklığı yuzunden birçok ajans çekildi Ankaradan. Bu sitede review yazan çok sayıda Ankaralı arkadaşım var. Onlar da çareyi hafta sonları uçakla Ukrayna seferine çıkmakta buldular.
    Neyse bu sabah uyanınca siteye son bir kez daha bakayım dedim. Amanın bir de ne goreyim sayı 20ye çıkmış ve guzel kızlar tekrar arzı endam eylemişler. Kim tutar beni dedim ve Alexa’nin manageri ile yazıştım. Kız öğleden sonra check in yapacakmiş neyse odaya yerleşince aradılar beni, hemen ışınlandım otele. Kızın karşılaması o kadar içtendi ki büyülendim resmen. Ondan daha güzellerini gordum ama bu kadar guleryuzlu ve kibar birini görmedim hayatımda. Tam sporcu vucudu var genç Rus öğrenci kızımızın; slim fit 170 boy ve 50 kg. Yazın geldiğinde siyah saçliydi şimdiyse sariya boyatmiş; iki hali de çok hoş. Ne demişler güzele ne giyse yakişir; önemli olan ruh güzelliği değil rus güzelliğidir.
    Hemen duşumu alıp operasyona başladık. Detayları yazmak istemiyorum ama çok candan sevişti benimle Alexa. Servisleri gerçekten mükemmeldi. İkimiz de doyasıya orgazm olduk. Yeni geldiği için çok enerjikti, oda tertemiz ve derli topluydu. Ben de coştum tabii ve sonuçta çok mutlu bir şekilde yanından ayrıldım. Alexa ayrilişta bile o kadar candan sarılıp öptü ki beni duygulandım gerçekten. Hafta sonu tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum zatı şahanelerini. Saygılarımla….
    A few words in English: I met with Alexa the Gem today. When she opened the door for me, I saw an adorable girl with a nice smile. My heart beating rate went up due to the warm welcome of this stunning girl. She is friendly and lots of positive energy flows around her. She has a slim fit perfect body with natural small tits. Her tattoos are like real art. She was very fresh and willing to do her best. She smells so sweet.
    After I took shower, what was happening on the bed stays between Alexa and me but I can say that she does everything with a hearty motivation. She is an ultimate GFE from entering the room till leaving the room. Please treat her with respect and dignity. Thank you for everything dear Alexa. I will always remember you with your warm smile Baby. I hope I can visit you in the weekend also. Among all beautiful girls only your charming body made my loving heart tremble and only your expressive face enchanted my view. I want to thank also to the manager of Orange agency. She was punctual, informative and kind. She arranged the meeting very well. Best regards dear Alexa…..